Introductie Gegevens Collectie Nieuws & Downloads Contact
         
 

 
 
 
 
 
 
 
Jassen
 
 
Voetenzakken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

materialen    |      kenmerken    |         onderhoud

 
MATERIALEN
 
Wij leveren onze jassen en voetenzakken aan de zorgsector en aan de particuliere sector. Onze collectie is verkrijgbaar in zomer- en winteruitvoering.
 

 

De Supp-Orth jassen en  zijn gemaakt van 100% polyester.

Deze polyestersoort is waterdicht, sterk, warm en bijzonder goed ademend.
 

Bijna iedereen kent het wel, van goedkopere regenkle-ding. Wanneer er gewandeld of gefietst wordt in de regen, zijn we na een poosje toch doornat. Niet van de regen maar van het zweet. Dit komt omdat veel kleding niet in staat is de bij het zweten geproduceerde water-damp door te laten.

 

"Ademende" kleding kan dit wel. Die is in staat om zowel waterdamp van binnenuit door te laten als regen-druppels van buiten tegen te houden.

 

 

Onze stoffen hebben een speciaal aangebrachte laminering, waardoor het  regen en wind onmogelijk  kunnen doordringen. Tegelijkertijd wordt het transpiratievocht naar buiten afgevoerd. Hierdoor biedt de kleding meer comfort.

 

De binnenzijde van onze jassen bestaan uit een doorgestikte voering van 100% polyester, die ervoor zorgt dat de isolerende werking van de thermovulling optimaal benut wordt.

 

Supp-Orth voetenzakken kunnen worden gemaakt van 100% poly-amide 6.6. Deze polyamide is voorzien van een PU coating die bij-zonder sterk en waterdicht is.
Of de voetenzakken kunnen worden gemaakt van 100% polyester met een laminering, die sterk, waterdicht en bovendien ademend is.
De voeringen van de voetenzakken bestaan uit een doorgestikte thermovulling of een thermofleece.
 
De garens en de fournituren ( b.v.: klittenband, ritsen, drukkers, magnetische sluitingen, korden enz.) voldoen uiteraard ook aan hoogwaardige kwaliteitseisen.